Nota legal

El domini: http://www.6con.cat és propietat de l'empresa 6CON CONTROL I SUPORT, S.L., amb el NIF B55278014 Registre Mercantil de Girona, Tom 3117, Llibre 0, Foli 72, Full GI-61421, Incripció 1ª. El domicili de l'empresa és President Macià, 100-C. També pot posar-se en contacte amb nosaltres en el Tel. 972317558 o l'e-mail:info@6con.es

Propietat intel·lectual i industrial:

La totalitat del contingut d'aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual que l'usuari d'aquest lloc web ha de respectar. Queda prohibida la reproducció, excepte per a ús privat, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expresa de 6CON CONTROL I SUPORT, S.L..

Responsabilitat en els enllaços:

6CON CONTROL I SUPORT, S.L. inclou en el seu lloc web tot un seguit d'enllaços a pàgines dels seus clients i proveïdors, únicament amb la intenció de fer publicitat dels treballs efectuats per encàrrec d'aquests. 6CON CONTROL I SUPORT, S.L. no es fa responsable de les informacions comercials contingudes en aquests llocs o de qualsevol dels serveis o pràctiques que es vinculin o relacionin amb les pàgines web enllaçades.

Protecció de dades:

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'informem que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat de 6CON CONTROL I SUPORT, S.L. amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d'informació i elaborar els pressupostos que puguin sol·licitar-nos. Per exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a President Macià, 100-C, Ref. Protecció de dades.

A 6CON tenim la solució adecuada pel teu negoci

CONTACTA’NS