• HOSTALERIA
  • FARMÀCIA
  • COMERÇ
  • ALIMENTACIÓ

HOSTALERIA

Una solució definitava pels restaurants i bars on el cambrer recull l'import del client i va al Cashkeeper a tancar el compte i recollir el canvi. També s’adapta perfectament a la venda amb sefl service o take away.

 

FARMÀCIA

Som especialistes en solucions informàtiques del sector farmacèutic i tenim homologats els productes de  Cashkeeper amb Farmatic, Iofwin, Galeno, Unicopy, etc.

COMERÇ

Qualsevol tipus de comerç de venda al detall, des de botigues de tots els sectors, gardens, estancs, estètiques, magatzems de materials, centres de salut, recepcions, veterinaris, etc.

ALIMENTACIÓ

Especialment es pot evitar que els treballadors manipulin els diners i els aliments, només han de pasar el tiquet de la balança per un escàner i el client ja pot fer el pagament. 

Necessita més informació?

Ompli el següent formulari o truqui'ns al 972317558 i contactarem amb vostè

Informació important:

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'informem que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat de 6CON CONTROL I SUPORT, S.L. amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d'informació i elaborar els pressupostos que puguin sol·licitar-nos. Per exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a President Macià, 100-C, Ref. Protecció de dades.

A 6CON tenim la solució adecuada pel teu negoci

CONTACTA’NS