Casos d’èxit

Aquests són alguns dels nostres clients que han confiat amb 6CON per ser el seu proveïdor de caixer automàtic pel seu punt de venda

CashKeeper Carnisseria Celeste

Carnisseria Celeste

La carnisseria Celeste es un dels clients tipus on les seves necessitats passaven per tenir un bon control de la caixa i que a final del dia no passar-se 1h per fer el tancament i que la caixa no quadrés. Amb la instal·lació de la Cashkeeper CK950 els ha donat la tranquil·litat necessària al seu negoci

CashKeeper Carnisseria Sabadell

Carnisseria Sabadell

A Sabadell la gran preocupació eren els errors en donar canvi i les cues generades per la lentitut de la transacció cobrament/canvi. La seva instal.lació es basa en el Model Zeus Sigma que aporta velocitat a les operacions i llogicament 0 Errors de canvi.

CashKeeper Carns Demia

Carns Damià

El grup Damià ens va donar confiança en posar a totes les botigues el model Zeus Sigma twin per tot el moviment que els suposava a final del dia tancar caixa i el control d’errors en devolucions.Tanmateix estem fent anar 4 punts de venda amb una sola Cashkeeper.

CashKeeper Elias Boulanger de Figueres

Elias Boulanger de Figueres

Elias Boulanger donen servei de fleca i de cafeteria. Amb aquest conceptes la preocupació era el control de caixa, quedar-se sense canvi i la higiene pels clients. La Cashkeeper CK950 va ser la instal·lació projectada pels moviments diaris del comerç.

CashKeeper Estanc de Palamos

Estanc de Palamós

Aquest estanc amb 3 punts de venda i molt de moviment d’efectiu en transaccions per diaris, tabac, bolígrafs, etc…es van adaptar al mostrador 3 models Cashkeeper ck950 independents per gestionar sectorialment i pel personal les operacions. Amb aquest sistema s’han acabat les cues a l’estanc.

CashKeeper Farmacia Sant Cugat

Farmàcia Sant Cugat

La no dependència d’estar al negoci i arribar i tancar la caixa en un clic va ser la prioritat de la farmàcia Sant Cugat. Una ck950 anclada en un moble facilita la relació d’efectiu client/farmàcia.

CashKeeper Ortopedia Bosch

Ortopedia Bosch

Ortopedia es suma als sectors preocupats per d’esquadres de caixa, la seguretat de l’efectiu I el control dels bitllets falsos. Una màquina petiteta encaixa perfectament al negoci i estèticament s’adapta a l’entorn.

CashKeeper Restaurant la Barbacoa

Restaurant la Barbacoa

Una de les grans preocupacions del restaurant i no s’escapa La Barbacoa es la pèrdua desconeguda de diners. Per aquest motiu van optar per proposar el caixer CK950 que pel volum de tickets diaris és ideal al restaurant.

CashKeeper Restaurant la Regolta

Restaurant La Regolta

Preocupats per no ser un esclau del control del negoci aquest restaurant de Girona va optar per confiar amb 6CON per la gestió del seu efectiu. No cal estar 24h al restaurant per fer-lo funcionar, una app que controla la CK950 dona en temps real els moviments fets al restaurant.

ESTÀS INTERESSAT/DA?
Truca ara!

972 317 558

O envian’s el següent formulari i un dels nostres assessors es posarà en contacte el més breu possible

Distribuïdor Oficial CashKeeper a Girona. Distribuïdor Oficial CashKeeper a Barcelona. Especialistes en Màquines de Gestió d'Efectiu Multimarca a Girona. Especialistes en la Indústria de Gestió d'Efectiu Multimarca a Barcelona. Venda i Instal·lació de Màquines de Gestió d'Efectiu Líder en el sector de Màquines de Gestió d'Efectiu. CashKeeper t'ajuda a el cobrament automàtic i a gestionar els diners del teu negoci. Calaix automàtic cashkeeper ck950. TPV i Caixes Registradores en Barcelona. TPV i Caixes Registradores a Girona. Sistemes de gestió de cobrament intel·ligents. sistema de Compra i Pagament Automàtic per a Productes i Serveis