Serveis

Tranquil·litat i seguretat pel punt de venda del teu establiment

pc-completo
Cashkeeper està integrat amb WINEX, FIRESOFT, BDP, AGORA i pot connectar-se amb tot tipus de software professional, de manera que és 100% compatible amb el seu programa de gestió.
tutorial
Completa formació del seu personal. Programes de manteniment preventiu i post venda, servei hot line, netges periòdiques i resolució d’averíes in situ i telemàticament.
24-horas
Li oferim una ampliació del Servei Tècnic exclussiu, amb un contracte d’ampliació d’horari i de servei de festius per poder seguir treballant els festius.

La caixa sempre quadra, 3 nivells de claus de seguretat. No hi ha errors en els canvis, eviti furts indesitjats. Màquina davant el client o empleat. Disseny exclusiu. Tots els bitllets i monedes són verificats.
Es poden connectar diversos ordinadors a un sol CashKeeper. Ancoratges antirobatori.
Claus en mà amb formació i post-venda inclòs.

CONTROL DEL CASHKEEPER DES DEL MÒBIL

QUE NO SE’T ESCAPI CAP DETALL EN EL CONTROL DEL TEU EFECTIU

Accedeix a l'última informació de nivells de canvi i recaptació de cada dispositiu. Activa i rep avisos en temps real per faltes de canvi, alertes o import en recaptació.
Habilita o restringeix l'accés a encarregats o responsables de cada un dels dispositius o simplement fes una ullada als diners que hi ha en les teves màquines.

ESTÀS INTERESSAT/DA?
Truca ara!

972 317 558

O envian’s el següent formulari i un dels nostres assessors es posarà en contacte el més breu possible

Distribuïdor Oficial CashKeeper a Girona. Distribuïdor Oficial CashKeeper a Barcelona. Especialistes en Màquines de Gestió d'Efectiu Multimarca a Girona. Especialistes en la Indústria de Gestió d'Efectiu Multimarca a Barcelona. Venda i Instal·lació de Màquines de Gestió d'Efectiu Líder en el sector de Màquines de Gestió d'Efectiu. CashKeeper t'ajuda a el cobrament automàtic i a gestionar els diners del teu negoci. Calaix automàtic cashkeeper ck950. TPV i Caixes Registradores en Barcelona. TPV i Caixes Registradores a Girona. Sistemes de gestió de cobrament intel·ligents. sistema de Compra i Pagament Automàtic per a Productes i Serveis