Productes

Les solucions més eficients en gestió d'efectiu. Caixers automàtics per millorar la gestió dels cobraments en el seu establiment.

Cashkeeper model CK950

CashKeeper 6CON Girona - CK950

El caixer compacte que aporta seguretat i higiene al punt de cobrament. La caixa que sempre quadra, sense errors en el canvi i fàcil d’utilitzar. Tots els bitllets i monedes són sempre verificats. Tres nivells de seguretat amb clau per protegir l’accés al efectiu. Porta un suport especial d’anclatge per fixar en el punt de cobrament.

+ INFO

Cashkeeper model CK+ APOLO SIGMA

Cashkeeper model CK+ APOLO SIGMA

Nou caixer automàtic CK+ Apolo, més petit però amb els avantatges de velocitat dels bitllets de la CK+ Zeus, disseny modern amb alumini.

+ INFO

Cashkeeper model CK+ ZEUS SIGMA

Cashkeeper model CK+ ZEUS SIGMA

Nou caixer automàtic d’alta gamma i gran velocitat. Escalable fins a 4 mòduls de bitllets treballant simultanis. Adaptable amb una integració perfecta en el seu mobiliari. El CK+ és un caixer ràpid, silenciós, fiable i amb un disseny actualitzat.

+ INFO
play-video

CONTROL DEL CASHKEEPER DES DEL MÒBIL

QUE NO SE’T ESCAPI CAP DETALL EN EL CONTROL DEL TEU EFECTIU

Accedeix a l'última informació de nivells de canvi i recaptació de cada dispositiu. Activa i rep avisos en temps real per faltes de canvi, alertes o import en recaptació.
Habilita o restringeix l'accés a encarregats o responsables de cada un dels dispositius o simplement fes una ullada als diners que hi ha en les teves màquines.

Distribuïdor Oficial CashKeeper a Girona. Distribuïdor Oficial CashKeeper a Barcelona. Especialistes en Màquines de Gestió d'Efectiu Multimarca a Girona. Especialistes en la Indústria de Gestió d'Efectiu Multimarca a Barcelona. Venda i Instal·lació de Màquines de Gestió d'Efectiu Líder en el sector de Màquines de Gestió d'Efectiu. CashKeeper t'ajuda a el cobrament automàtic i a gestionar els diners del teu negoci. Calaix automàtic cashkeeper ck950. TPV i Caixes Registradores en Barcelona. TPV i Caixes Registradores a Girona. Sistemes de gestió de cobrament intel·ligents. sistema de Compra i Pagament Automàtic per a Productes i Serveis